Lenen met een lage rente vanafExtra voordelig lenen voor huiseigenaren

Eigen Huis Krediet

Met een Eigen Huis Krediet, ook wel WOZ Krediet genoemd, kunt u als huiseigenaar extra voordelig lenen. U kunt daarbij kiezen tussen een Doorlopend Krediet of een Persoonlijke Lening, maar dan met een extra lage rente:

 

Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening leent u een bedrag tegen een vaste lage rente en een vaste looptijd. U betaalt gedurende de vaste looptijd maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing. En dat is wel zo veilig, want daardoor weet u precies waar u aan toe bent. Het is een wat minder flexibele leenvorm, omdat u tussentijds geen geld kunt opnemen en boetevrij (extra) aflossen is niet altijd mogelijk.

 

Doorlopend Krediet

Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd geld achter de hand op het moment dat u dat nodig heeft. Het is een flexibele leenvorm waarbij u alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag. Neemt u niets op, dan betaalt u dus ook geen rente. De rente kan stijgen of dalen. Tussentijds kunt u altijd boetevrij aflossen en mocht u daarna weer geld willen opnemen, dan kan dat tot de afgesproken kredietlimiet.

Belangrijkste kenmerken Persoonlijke Lening

  • U betaalt een vaste lage rente
  • U betaalt een vast bedrag aan rente en aflossing
  • De lening heeft een vaste looptijd
  • U kunt tussentijds geen geld opnemen
  • Boetevrij (extra) aflossen is niet altijd mogelijk Belangrijkste kenmerken Doorlopend Krediet
  • U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen
  • U kunt afgeloste bedragen opnieuw opnemen
  • De rente kan stijgen of dalen
  • Het krediet heeft geen vaste looptijd
  • U kunt altijd boetevrij aflossen
Vraag offerte aan

Actuele rente Doorlopend Krediet

Totale kredietbedrag Termijnbedrag per maand Variabele debetrente op jaarbasis Jaarlijks kosten-percentage Duur van de krediet-overeenkomst Totaal door u te betalen bedrag
€ 10.000 € 200 6,10% 6,10% 58 mnd € 11.516
€ 17.000 € 340 4,70% 4,70% 56 mnd € 18.910
€ 25.000 € 500 4,50% 4,50% 55 mnd € 27.674
€ 49.000 € 980 4,50% 4,50% 55 mnd € 54.242

Dit betreft een doorlopend krediet. Het termijnbedrag per maand bedraagt 2% van het kredietbedrag en bestaat uit rente en aflossing. Bij de berekening van de duur van de kredietovereenkomst en het totaal door u te betalen bedrag zijn we er vanuit gegaan dat de debetrente gedurende de duur van de overeenkomst gelijk blijft, het totale kredietbedrag direct en geheel wordt opgenomen, er gedurende de duur van de overeenkomst geen opnames of extra aflossingen plaatsvinden en dat alle termijnbedragen op tijd worden betaald. Voor de algemene voorwaarden, klik hier. Als uw aanvraag uiteindelijk leidt tot een offerte, dan ontvangt u de Europese Standaardinformatie inzake Consumentenkrediet (ESIC). Toetsing en registratie BKR. Rentepercentages kunnen wijzigen. Voor de nieuwste percentages kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Aan dit rekenvoorbeeld en rentepercentages kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele rente Eigen huis Persoonlijke Lening

Totale kredietbedrag Termijnbedrag per maand Variabele debetrente op jaarbasis Jaarlijks kosten-percentage Duur van de krediet-overeenkomst Totaal door u te betalen bedrag
€ 10.000 € 165 5,80% 5,80% 72 mnd € 11.865
€ 17.000 € 265 3,90% 3,90% 72 mnd € 19.094
€ 25.000 € 387 3,60% 3,60% 72 mnd € 27.834
€ 55.000 € 846 3,40% 3,40% 72 mnd € 60.878

Dit betreft een persoonlijke lening, niet zijnde een doorlopend krediet. Het termijnbedrag per maand bestaat uit rente en aflossing. Bij de berekening van het totaal door u te betalen bedrag zijn we er vanuit gegaan dat de duur van de kredietovereenkomst 72 maanden is, de hoogte van het termijnbedrag gelijk blijft, er gedurende de duur van de overeenkomst geen extra aflossingen plaatsvinden en dat alle termijnbedragen op tijd worden betaald. Voor de algemene voorwaarden, klik hier. Als uw aanvraag uiteindelijk leidt tot een offerte, dan ontvangt u de Europese Standaardinformatie inzake Consumentenkrediet (ESIC). Toetsing en registratie BKR. De rentepercentages in dit rekenvoorbeeld zijn de laagste rentes die wij kunnen aanbieden, de exacte rente die wij u kunnen aanbieden hangt af van uw persoonlijke situatie. Rentepercentages kunnen wijzigen. Voor de nieuwste percentages kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Aan dit rekenvoorbeeld en rentepercentages kunnen geen rechten worden ontleend.